Assalamualaikum...

Biyboo, rindu sangat dekat biyboo.. bbygirl nak biyboo yang dulu, sentiasa berada di sisi bbygirl, sentiasa caring, take care pasal bbygirl :'( bbygirl rindu biyboo sangat.. sekarang biyboo busy dengan kerjaya biyboo. Selalu kalau biyboo bangun je dari tidur, biyboo aku contact bbygirl sampai la tengah malam. tak pernah renggang. tapi sekarang... hmmm rindu nyaaa. :(

Sebelum sayang terima bekerja kat situ, setiap bulan biyboo akan datang kat kuantan, sebab nak jumpa bbygirl.. biyboo nak luangkan masa dengan bbygirl tapi sekarang dah susah sangat biyboo nak datang sini.. hmm rindu sangat kat biyboo, rindu nak luangkan masa bersama dengan biyboo. rindu nak usik usik biyboo, rindu nak tengok biyboo senyum, buat muka marah tapi tak jadi.. bbygirl rindu semuanyaaa :( biyboo tak macam ex ex bbygirl. biyboo baik sangat dengan bbygirl, bbygirl senang bila dengan biyboo or di samping biyboo. tapi bila dah macam ni, banyak benda yang bukan bukan bbygirl fikir pasal biyboo.

Biyboo, bbygirl taknak tinggalkan biyboo.. bbygirl sayang biyboo sangat. sayang sangat... :'( bbygirl nak kita kekal selamanya macam pernah kita janjikan selama ni.. :( bbygirl minta maaf sebab tak dapat nak buang ego ini.. bbygirl tahu bbygirl banyak minta break, kadang kadang benda yang tak masuk akal pun bbygirl pernah minta break.. dah banyak kali bbygirl janji dekat biyboo yang bbygirl takkan sebut perkataan break. tapi bbygirl mungkiri, bbygirl sebut juga ! maafkan bbygirl biyboo :'( maafkan bbygirl :'( bbygirl terlalu cintakan biyboo :'(