Assalamualaikum...

Boleh ke aku bahagia lagi? boleh ke aku gelak ketawa selepas ini? kenapa sekelip mata kehidupan aku berubah :( kenapa aku dah tak bahagia seperti dulu.. aku rindu saat aku dengan dia.. kenapa aku diuji sebegini. :( kenapa ???

Aku benci kehidupan aku sekaraang, aku tak kuat nak terima dugaan macam ni.. tolong la faham aku !! hmm sekarang dia dah lain sangat. Aku dapat rasa kan yang dia dah berubah hati tapi dia tak tunjuk, mungkin dia taknak aku kecewa.. Ya Allah aku harap apa yang aku katakan semuanya tu tak betul. Tapi kenapa sejak kebelakangan ni aku tak sedap hati. Always fikir bukan bukan pasal dia..

Hmm sekarang kami dah jarang otp, bila aku call je dia mesti ada benda nak suruh kami stop otp. contoh macam tadi, benda tu aku boleh saja je tunggu, tapi dia cakap sekejap lagi call balik, org nak basuh muka, weyy lama sangat ke nak basuh muka tu ?? aku boleh saja tunggu tapi kenapa jadi macam ni.. Ya Allah sampai ke situ aku fikir.. kenapa dengan aku ni.. :(

Ya Allah, aku rasa lemah sangat, aku rasa aku bukan dalam dunia yang asal, aku dalam dunia aku. Aku tak boleh hidup macam ni.. Asyraf tolong faham aku asyraf.. dulu kau tak macam ni asyraf, always bersama dengan aku tapi sekarang kenapa tak asyraf. kenapa kau suka buat aku fikir negative pasal kau asyraf !

Penatnyaa nak melepasi dugaan ini, kenapa aku seorang saja yang kena, kenapa !!??



Assalamualaikum...

Aku rindu sangat dekat Asyraf. rindu sangat :( bila biyboo nak datang kuantan lagi, jumpa bbbygirl. luangkan masa dengan bbygirl. bbygirl rindu biyboo sangat, bbygirl nak peluk biyboo kuat kuat :( bbygirl nak biyboo depan mata bbygirl, bbygirl nak biyboo buat bbygirl gelak gelak. bbygirl nak biyboo buat muka comel biyboo. nak kiss biyboo, nak baring atas lengan, peha biyboo. nak main perut biyboo, nak tengok biyboo tidur, nak kejut biyboo bangun pagi. :( nak pergi breakfast sama sama. hmmm

Biyboo datang la sini biyboo. bbygirl nak jalan jalan dengan biyboo. nak pergi pantai sama sama. makan keropok kat atas batu.. main air laut.. nak semua tu.. biyboo.. biyboo baca tak ni ???? biyboo tahu tak rindu tu sangat pedih. hati bbygirl sakit sangat sebab bbygirl terlalu rindukan biyboo. biyboo tahu tak ! bbygirl rasa down gila sayang... biyboo !! :'(
Assalamualaikum...

Biyboo, rindu sangat dekat biyboo.. bbygirl nak biyboo yang dulu, sentiasa berada di sisi bbygirl, sentiasa caring, take care pasal bbygirl :'( bbygirl rindu biyboo sangat.. sekarang biyboo busy dengan kerjaya biyboo. Selalu kalau biyboo bangun je dari tidur, biyboo aku contact bbygirl sampai la tengah malam. tak pernah renggang. tapi sekarang... hmmm rindu nyaaa. :(

Sebelum sayang terima bekerja kat situ, setiap bulan biyboo akan datang kat kuantan, sebab nak jumpa bbygirl.. biyboo nak luangkan masa dengan bbygirl tapi sekarang dah susah sangat biyboo nak datang sini.. hmm rindu sangat kat biyboo, rindu nak luangkan masa bersama dengan biyboo. rindu nak usik usik biyboo, rindu nak tengok biyboo senyum, buat muka marah tapi tak jadi.. bbygirl rindu semuanyaaa :( biyboo tak macam ex ex bbygirl. biyboo baik sangat dengan bbygirl, bbygirl senang bila dengan biyboo or di samping biyboo. tapi bila dah macam ni, banyak benda yang bukan bukan bbygirl fikir pasal biyboo.

Biyboo, bbygirl taknak tinggalkan biyboo.. bbygirl sayang biyboo sangat. sayang sangat... :'( bbygirl nak kita kekal selamanya macam pernah kita janjikan selama ni.. :( bbygirl minta maaf sebab tak dapat nak buang ego ini.. bbygirl tahu bbygirl banyak minta break, kadang kadang benda yang tak masuk akal pun bbygirl pernah minta break.. dah banyak kali bbygirl janji dekat biyboo yang bbygirl takkan sebut perkataan break. tapi bbygirl mungkiri, bbygirl sebut juga ! maafkan bbygirl biyboo :'( maafkan bbygirl :'( bbygirl terlalu cintakan biyboo :'(