Assalamualaikum..

Hari ni sedih sangat wey,  kalau dulu aku dengan ex aku, aku tak kisah tak text, tak call and apa apa je lah. Tapi bila dengan Asyraf aku rasa lain. Semua tak kena apa yang Asyraf buat. Aku risau keadaan dia, dia ada mengatal ke tak, perempuan ada gedik gedik tak dengan dia.. hmm risaunyaaaa :’( nak tahu kenapa aku sedih. Sebab harini Asyraf dah start kerja (30.9.2013) kalau dulu mana ada di kerja bagai, kalau busy pun sekejap je.. tapi sekarang. Ya Allah , Allah saja yang tahu apa yang aku fikirkan sekarang ni.. otak aku rasa tak betul, belajar pun ntah kemana laa. Hmmm L

Hm tadi kami otp, then aku cakap yang aku dah takda boyfriend lagi dah. Tapi dia tak faham apa yang aku maksudkan tu. Setiap hari setiap masa kami bersama tapi sekarang tak. Kalau busy pun bagitahu, takda la aku tunggu. Hmm dulu masa aku menunggu class aku start, aku selalu suruh dia teman aku sampai 3:30 tapi sekarang dah takda, dia busy dengan kerja dia.


Hmm takpe la nak buat macam mana, adil la aku busy dia pun busy. Dulu dia tunggu aku, sekarang ni pula aku yang tunggu dia.. uwahhh rasa hidup aku macam tak lengkap dah sekarang ni. -_-“ kalau kes gaduh lain cerita, kalau aku ignore dia bermakna aku nak diaaaaaaaaaaaaaaa…. Faham faham je la perempuan, mengada ngadakan. Tapi ignore ignore juga, bila tak text tu rasa lain macam je. Takpe sabar husna. Ego kau kena tinggi sikit. Hehehe :*